Kies uit 1 van onderstaande spelers (klik op het logo)
             Online

[Downloads]

 

 


Download Radio Eldorado Borg 2016

Dit is ons nieuwe chatscript volledig compatibel met Windows XP Windows 7 Windows 8 en Windows 8.1. Dit chatscript is voorzien van vele extra’s en bovendien gratis te downloaden Installeren is kinderspel door het handige installatie bestand. Klik op Download de Eldorado Mirc Client Links.

Tot onze spijt werkt de link niet

 

Lees zorgvuldig de instructie’s die verschijnen voor en na instalatie. Sommige virusscanners blokkeren het bestand omdat het niet digitaal is ondertekent. Wij adviseren dan om de virus scan even uit te zetten en zo nodig de map toe te voegen aan de uitsluitingen in uw virusscan.

Logo Team viewer Download TeamviewerMet TeamViewer bestuur je een computer op afstand. Op deze manier beheer je je thuiscomputer op het werk, of help je een vriend op afstand bij problemen. Via deze proefversie ontdek je alle gemakken.

 

Logo VLC Player Download VLC PlayerDe gratis VLC media player schept orde in de groeiende multimediachaos van bestandstypen en spelers. In tegenstelling tot zijn concurrenten is VLC media player namelijk compatibel met bijna alle huidige mediabestandsformaten. Ook speelt het films in High Definition (HD) af. Je hoeft dus niet langer een veelvoud aan spelers te installeren om van je multimediacollectie te genieten.